مبتلايان به آسم معمولاً حداكثر تحت تأثير ۲ يا۳ غذا قرار مي گيرند اما تصور غلط رايج اين افراد اين است كه به طيف وسيعي از غذا ها حساسيت دارند.

شناسايي محرك هاي آسم و پرهيز از آنها در پيشگيري از تشديد اين بيماري امري ضروري است. شايع ترين غذاهاي محرك آسم عبارتند از شير، ماست و ساير فراورده هاي لبني، تخم مرغ، ميگو، ماهي، مركبات ، سويا و گندم . مواد غذايي كه اثر منفي روي عملكرد ريه ها دارند: نمك؛ مصرف زياد نمك مي تواند سبب تشديد انقباض عضلات در بيماران مبتلا به آسم و در نتيجه تشديد آسم شود. همچنين نمك زياد سبب اختلال خون رساني به ريه ها مي شود؛


کشکول عناوین مذهبي ، فرهنگي وی آسم ,ها ,تشديد ,مي ,سبب ,محرك ,ريه ها ,آسم و ,به آسم ,مصرف زياد ,نمك؛ مصرفمنبع

اصفهان

شب قدر

کسانیکه مذاکره با آمریکا را پیشنهاد میدهند توجه کنند

مسئولين کشور مشکل گراني را حل کنند و به داد مردم برسند

سايه سنگين عدم مديريت بر بي‌ثباتي بازار طلا

«تروريست» شخص ترامپ است

جایگاه و اهمیت شب قدر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تو بهترین خرید رو از ما داشته باش buildhall دنیای از خوشمزه ها download موزیک , آهنگ sazkala.com آقای ژنراتور جیریاگرام rylieyuxbw736 homepage کتابهای منتشر شده