مبتلايان به آسم معمولاً حداكثر تحت تأثير ۲ يا۳ غذا قرار مي گيرند اما تصور غلط رايج اين افراد اين است كه به طيف وسيعي از غذا ها حساسيت دارند.

شناسايي محرك هاي آسم و پرهيز از آنها در پيشگيري از تشديد اين بيماري امري ضروري است. شايع ترين غذاهاي محرك آسم عبارتند از شير، ماست و ساير فراورده هاي لبني، تخم مرغ، ميگو، ماهي، مركبات ، سويا و گندم . مواد غذايي كه اثر منفي روي عملكرد ريه ها دارند: نمك؛ مصرف زياد نمك مي تواند سبب تشديد انقباض عضلات در بيماران مبتلا به آسم و در نتيجه تشديد آسم شود. همچنين نمك زياد سبب اختلال خون رساني به ريه ها مي شود؛


کشکول عناوین مذهبي ، فرهنگي وی آسم ,ها ,تشديد ,مي ,سبب ,محرك ,ريه ها ,آسم و ,به آسم ,مصرف زياد ,نمك؛ مصرفمنبع

اصفهان

شب قدر

کسانیکه مذاکره با آمریکا را پیشنهاد میدهند توجه کنند

مسئولين کشور مشکل گراني را حل کنند و به داد مردم برسند

سايه سنگين عدم مديريت بر بي‌ثباتي بازار طلا

«تروريست» شخص ترامپ است

جایگاه و اهمیت شب قدر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

lillieyemmv34 Daily دانشنامه قرآنی ڪوشان هیئت انصارالمهدی جده بزرگ کمیاب 95 خرید اینترنتی قطعات بیل مکانیکی Pc600 انتشارات ميانرشته ای (INTER-PUB) فروشگاه اینترنتی حراجی ها عایق بندی موتورخانه دانلود آهنگ جدید با لینک مستقیم دستگاه تصفیه آب